Виртуелен приватен сервер

MINIMAL

Ukraine1 CPU

2 Gb RAM

25 Gb SSD


Supports all suggested operating systems!
** You can apply the promo code on the next order page

Веќе од
3.95 USD
Месечно
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
ECONOMY

Ukraine2 CPU

2 Gb RAM

25 Gb SSD


Supports all suggested operating systems!
** You can apply the promo code on the next order page

Веќе од
10.95 USD
Месечно
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
LITTLE BIT

Ukraine1 CPU

4 Gb RAM

40 Gb SSD


Supports all suggested operating systems!
** You can apply the promo code on the next order page

Веќе од
12.95 USD
Месечно
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
OPTIMAL

Ukraine2 CPU

4 Gb RAM

40 Gb SSD


Supports all suggested operating systems!
** You can apply the promo code on the next order page

Веќе од
14.95 USD
Месечно
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
LITTLE BIT MORE

2 virtual CPU
RAM 6 Gb
Disk 60 GB (SSD)

Apply your promocode on the next page

Веќе од
16.95 USD
Месечно
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
THE LARGEST

Ukraine2 CPU

8 Gb RAM

60 Gb SSD


Supports all suggested operating systems!
** You can apply the promo code on the next order page

Веќе од
19.95 USD
Месечно
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
ULTIMATE

Украина4 процесор

16 Gb RAM

100 Gb SSD


Ги поддржува сите предложени оперативни системи!
** Промотивниот код може да го примените на следната страница за нарачка

Веќе од
24.95 USD
Месечно
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
YOUR OPTION

Customize machine parameters
noVNC console
Self-installation of the OS

Apply your promocode on the next page

Веќе од
11.45 USD
Месечно
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
adds
Веќе од
1.00 USD

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

Powered by WHMCompleteSolution